Meerburg in het kort

Bouw- en aannemingsbedrijf Meerburg B.V. is sinds 1862 gevestigd te Leiderdorp. Het zesde-generatiefamiliebedrijf wordt geleid door directeur/eigenaar C.J. Meerburg. We zijn een middelgroot aannemingsbedrijf met een organisatiestructuur die bestaat uit korte lijnen.
Het bedrijf telt ongeveer 35 medewerkers en een aantal leerlingen. Gediplomeerde leermeesters van Meerburg begeleiden leerlingen van R.O.C. en opleidingssamenwerkingsverband Bouwmensen Leiden, waarvan er altijd enkelen in opleiding zijn binnen het bedrijf.

Tevens is Meerburg een erkend leerbedrijf. Meerburg streeft naar een jaaromzet tussen de 6 en 8 miljoen euro, een omzet die wordt verwezenlijkt door nieuwbouw in woning-en en utiliteitsbouw, maar ook door verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Meerburg heeft een aparte onderhoudsafdeling en een eigen werkplaats voor de productie van machinaal timmerwerk.
We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland, en lid van Woningborg: kwaliteits- en financiŽle zekerheidswaarborg voor kopers van nieuwbouwwoningen.
De filosofie van Meerburg is de continuÔteit van het bedrijf te waarborgen door waar mogelijk intensieve en langdurige contacten te onderhouden met zowel opdrachtgevers en architecten, als met onderaannemers en leveranciers.
Bouwend Nederland
WoningBorg
fundeon
SBB
Bouwmensen